Iterate integra més eines visuals amb l’actualització de la plataforma de codi baix Interplay 7 per a IA

Spanish translation of a VentureBeat article

El mercat competitiu de codi baix és prometedor per a la IA

Es preveu que el mercat global d’eines de desenvolupament de codi baix tingui un valor de 16.800 milions de dòlars el 2022, segons una previsió d’investigació de Gartner. Gartner espera que el mercat total de codi baix arribi als 20.400 milions de dòlars el 2023.

Mirant encara més enllà, Gartner ha pronosticat que espera que el 70% de totes les aplicacions noves desenvolupades per les empreses utilitzin algun tipus d’enfocament de codi baix el 2025. En canvi, la firma d’analistes va informar que el 2020 menys del 25% de les organitzacions utilitzaven codi baix per crear nous. aplicacions.

El mercat de proveïdors de tecnologies de codi baix està ple: Sstartup Sway.ai llançat la seva plataforma sense codi per ajudar els usuaris a crear aplicacions basades en IA al febrer. El mateix mes, posada en marxa Mage es va llançar la seva eina de desenvolupament d’IA de codi baix que ajuda les organitzacions a generar models. Va anunciar Cogniteam les seves últimes actualitzacions d’IA de codi baix el 9 de maig, centrades en la robòtica. Altres venedors establerts a l’espai de codi baix inclouen Appian i Mendixambdós tenen diferents graus de capacitat d’habilitació d’IA.

“El codi baix representa l’àrea de creixement principal per al desenvolupament d’aplicacions impulsades per IA a sobre d’una complicada xarxa de serveis i fonts de dades”, Jason English, analista principal de Intellyx LLC va dir a VentureBeat. “L’eliminació de la barrera tècnica a l’entrada permet aplicar l’experiència empresarial per a tasques de formació, automatització i inferència d’ML”.

Read the entire article here.

SHARE THIS: